Linkblog

MÁV Talent teszt

2007.11.15. 17:51 Gabex

A napokban volt szerencsém utazni a MÁV egyik új beszerzésű villamos motorvonatán, a Bombardier Talenten. Mit is mondjak..... jobbra számítottam. Ami először feltűnt ,hogy a belső tere nagyon hasonlít a Siemens Desiro-hoz.

 

Föleg az ülések hasonlítanak a Desiróéra. A fűtés jó, bár eléggé hangos és egy idő után már idegesítő a folytonos ki-be kapcsolása. Menet közben eléggé csöndes, remek a hangszigetelés, bár az ablakok recsegnek itt-ott. A gyorsulása is nagyon jó, nekem kimondottan tetszett ahogy az állomásokról elindulva seperc alatt elérte a kívánt sebességet. Kényelmesnek mondható, bár 1 órás ülés után kicsit kezdett kényelmetlen lenni.

 

A Talent el van látva utastér figyelő kamerákkal, remélhetöleg ezzel megelőzhető a vonatrongálók elszomorító tevékenysége. 

 

 Összességében, lehetne még mit csiszolni a Talenten, bár kényelmi szempontból jobb mintha mondjuk egy bhv személykocsiban döcögnénk! :)

Végezetül pár kép a Bombardier Talentről.

 

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vonat.blog.hu/api/trackback/id/tr23230244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Széles Dávid 2008.01.02. 21:31:26

Gyönyörű!!!
süti beállítások módosítása